Jídelní lístek - denní menu

 

POLEDNÍ MENU - VÍKENDOVÉ MENU

PONDĚLÍ - ČTVRTEK 11 - 20 : 00  PÁTEK - 11:00 - 22 : 00,  SO -  12 :00 - 22:00 NE  12:00 - 20:00 HODIN

 

POLEDNÍ MENU 1.6. - 5.6. 2020

MENU 1 - 93,- MENU 2 - 97,- MENU 3 - 124,- MENU 4 - 134,-

 

PONDĚLÍ:                 FAZOLOVÁ 1,9

1) ŠPAGETY PO UHLÍŘSKU ( VAJEČNÁ SMĚS SE SLANINOU) SÝR 3

2) KUŘECÍ ZAPÉKANÉ ŠUNKOU A SÝREM, VAŘENÉ BRAMBORY

3) SMAŽENÝ SÝR, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA1,3,7,12

4) SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT S MAJONÉZOU 1,3,7,12

 

ÚTERÝ:                ZELENINOVÁ 1,7,9

  1. ČOČKA NA KYSELO, VEJCE, CHLÉB, OKUREK  1,3

2) VEPŘOVÉ MASO NA PAPRICE, DUŠENÁ RÝŽE 1,7

3) SMAŽENÝ SÝR, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA1,3,7,12

4) SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT S MAJONÉZOU 1,3,7,12

 

STŘEDA:                     ITALSKÁ 1,7,9

1) ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S UZENINOU, OKUREK 1,3,7

2) PEČENÁ KRKOVICE, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, ZELNÝ SALÁT 1

3) SMAŽENÝ SÝR, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA1,3,7,12

4) SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT S MAJONÉZOU 1,3,7,12

 

ČTVRTEK:             VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9

1) OVOCNÝ TÁČ  1,3,7

2) ČERVENÉ ZELÍ, VEPŘOVÉ VÝPEČKY, KYNUTÝ KNEDLÍK 1

3) SMAŽENÝ SÝR, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA1,3,7,12

4)  VEPŘOVÝ FLAMENDR, BRAMBORÁČKY

PÁTEK:                       HRSTKOVÁ 1,9

1) MASOVÉ RIZOTO, SÝR, OKUREK

2) HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK 1,3,7,12

3) SMAŽENÝ SÝR, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA1,3,7,12

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, BRAMBORÁČKY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Z

 

 

 

   

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 
 
 

Odpovědná vedoucí Danuše Kadeřábková