Jídelní lístek - denní menu

Jídla na rozvoz objednávat do 10:00 hodin !!!

PROVOZ NEOMEZEN!!! PROBÍHÁ REKONSTRUKCE POUZE FASÁDY, ČILI VAŘÍME !!! :-)

TENTO TÝDEN 18 - 22.2021 OMEZENA OTVÍRACÍ DOBA!!!

PO -  11:00 - 14:00  UT - PÁ  11:00 - 14:00  18.00 - 21:00

Ceník menu

MENU I. MENU II. MENU III. MENU IV.
99,- Kč 104,- Kč 142,- Kč  

 

PLATBA HOTOVĚ, KARTOU, STRAVENKAMI
ZMĚNA JÍDEL VYHRAZENA !!!

odpovědná vedoucí Danuše Kadeřábková

Polední menu od 18.10. do 22.10.2021

PONDĚLÍ

   VÝVAR S RÝŽÍ A HRÁŠKEM  1,9

1) KOPROVÁ OMÁČKA, , VEJCE, BRAMBOR 1,3,7

2) KUNG - PAO, RÝŽE  1,7

3) VEPŘOVÝ ROŠŤÁK, HRANOLKY, TATARKA

ÚTERÝ

    UZENÁ S KROUPAMI 1,9

1) DOMÁCÍ HONZOVKY  1,3,7

2) TATRANSKÁ KOTLETA, VAŘENÉ  BRAMBORY 1,7

3) VEPŘOVÝ ROŠŤÁK, HRANOLKY, TATARKA

STŘEDA

   BROKOLICOVÝ KRÉM 1,7,9

1) FAZOLOVÝ GULÁŠ, CHLÉB  1

2) PROTÝKANÁ KRŮTÍ PEČENĚ, TĚSTOVINY 1

3) VEPŘOVÝ ROŠŤÁK, HRANOLKY, TATARKA

ČTVRTEK

VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9

1) DUŠENÁ MRKEV, VEJCE, BRAMBOR  1,3

2) SEGEDINSKÝ GULÁŠ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,

3) VEPŘOVÝ ROŠŤÁK, HRANOLKY, TATARKA

PÁTEK

  HRSTKOVÁ 1,9

1)  LASSAGNE - BOLOGNESSE

2)  SMAŽENÁ VEPŘOVÁ JÁTRA, BRAMBOR, TATARKA 1,3,7,12

3) VEPŘOVÝ ROŠŤÁK, HRANOLKY, TATARKA

 

Seznam alergenů

  1. Lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich odrůdy)
  2. Korýši
  3. Vejce
  4. Ryby
  5. Arašídy ()podzemnice olejná
  6. Sója (sójové boby)
  7. Mléko
  8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie)
  9. Celer
  10. Hořčice
  11. Sezam (sezamová semena)
  12. Oxid siřičitý a siřičitany (E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228)
  13. Vlčí bob (lupina)
  14. Měkkýši

Stálý jídelní lístek ke stažení