Jídelní lístek - denní menu

 

POLEDNÍ MENU od 11:00 - 14:00 hodin

PONDĚLÍ - ČTVRTEK 11 - 22 : 00  PÁTEK - 11:00 - 24 : 00,  SO -  12 :00 - 24:00 NE  12:00 - 22:00 HODIN

   

 

MENU 3 - 7.8.2020

 

MENU 1 - 93,- MENU 2 - 97,- MENU 3 - 124,-MENU 4 - 134,-

 

PONDĚLÍ:                 UZENÁ S KROPAMI 1,9

1) KOTLÍKOVÝ GULÁŠ, CHLÉB 1

2) KUŘECÍ NUDLIČKY PO ZAHRADNICKU, BRAMBORY 1,9

3) SMAŽENÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT 1,3,7,9,10,12

 

ÚTERÝ:                       ČESNEKOVÁ S CHLEBEM 1,3,9

  1. LÍVANCE S MARMELÁDOU   1,3,7

2) VEPŘOVÉ PLECKO NA PAPRICE, TĚSTOVINY 1,7

3)  SMAŽENÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT 1,3,7,9,10,12

 

STŘEDA:                         ČOČKOVÁ 1,9

1) ZELENINOVÉ RIZOTO, SÝR, OKUREK   

2) KOTLETA ZAPEČENÁ SE SÝREM A SMETANOU, BRAMBORY 1,3,7

3) VEPŘOVÝ FLAMENDR, VAŘENÉ BRAMBORY

4)  VEPŘOVÝ STEAK, AMERICKÉ BRAMBORY, OBLOHA

 

ČTVRTEK:           VÝVAR S TĚSTOVINOU A MASEM 1,9

1)  ZAPEČENÁ BROKOLICE S KUŘECÍM MASEM, BRAMBOR 1,3,7

2) VEPŘOVÉ MASO, RAJSKÁ OMÁČKA, KYNUTÝ KNEDLÍK  1

3) VEPŘOVÝ FLAMENDR, VAŘENÉ BRAMBORY

4) VEPŘOVÝ STEAK, AMERICKÉ BRAMBORY, OBLOHA

 

PÁTEK:                     KULAJDA  1,3,7,9

1) SMAŽENÁ CUKETA, BRAMBOR, TATARKA 1,3,7,12

2) HOLANDSKÝ ŘÍZEK, MAČKANÉ BRAMBORY, OKUREK 1,3,7,12

3) VEPŘOVÝ FLAMENDR, VAŘENÉ BRAMBORY

4) VEPŘOVÝ STEAK, AMERICKÉ BRAMBORY, OBLOHA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 
 
 

Odpovědná vedoucí Danuše Kadeřábková