Jídelní lístek - denní menu

 

Na týden od  - 20 - 24.1.2020
 

 

 

MENU 1 - 85,-  MENU 2 - 89,-

MENU 3- od 120 ,-  ROZVOZ od -  85,-

 

PONDĚLÍ:                            ZELŇAČKA 1,9

1) KUŘECÍ PLÁTEK S MOZZARELLOU, VAŘENÝ BRAMBOR 1

2) ZAPEČENÉ BRAMBORY S UZENINOU, ZELNÝ SALÁT 1,3,7

3) VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT

 

ÚTERÝ:                              ČOČKOVÁ 1,9

  1. ŠULÁNKY S MAKEM A MÁSLEM  

2) PROTÝKANÉ KRŮTÍ PRSA, RÝŽE 1

3) KUŘECÍ STEAK PO MEXICKU, HRANOLKY

 

STŘEDA:                         ČESNEKOVÁ 1,3,9

1) VEPŘOVÉ KOSTKY NA KMÍNĚ, TĚSTOVINY 1,

2) VEPŘOVÁ ROLÁDA, MAČKANÉ BRAMBORY 1

3) KUŘECÍ STEAK PO MEXICKU, HRANOLKY

 

 

ČTVRTEK:              VÝVAR S DROBENÍM 1,3,9

1) SMAŽENÝ SÝR, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA 1,3,7

2) SEGEDINSKÝ GULÁŠ SPECIÁL, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3

3) KUŘECÍ STEAK PO MEXICKU, HRANOLKY

 

 

PÁTEK:                          KVĚTÁKOVÁ 1,7,9

1) HOUBOVÉ RIZOTO, SÝR, OKUREK  7

2) SIKULSKÉ ŽEBÍRKO, VAŘENÝ BRAMBOR  1,7

3) KUŘECÍ STEAK PO MEXICKU, HRANOLKY

 

 

 

 

ZMĚNA JÍDEL VYHRAZENA!!!

ODPOVĚDNÁ VEDOUCÍ DANUŠE KADEŘÁBKOVÁ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALERGENY OBSAŽENÉ V JÍDLE, JSOU ŘÁDNĚ ZAPSANÉ A SOUPIS JE K NAHLÉDNUTÍ U SERVÍRKY NA BARU V RESTAURACI.
ZMĚNA JÍDEL V MENU VYHRAZENA !!!

Odpovědná vedoucí Danuše Kadeřábková