Jídelní lístek - denní menu

Jídla na rozvoz objednávat do 10:00 hodin !!!

PROVOZ RESTAURACE   8.8. - 14.8.2022

   OTVÍRACÍ DOBA : 

  PO - 11:00 - 14:00

 UT - 11:00 - 14:00 18:00 - 21:00

ST - 11:00 - 14:00 18:00 - 21:00

ČT - 11:00 - 14:00 18:00 - 21:00

  PÁ - 11:00 - 14:00 18:00 - 24:00

  SO - 12:00 - 24:00

   NE - 12:00 - 20:00

 

   

Ceník menu

MENU I. MENU II. MENU III. MENU IV.
115,- Kč 120,- Kč 150,- Kč 160,-

 

PLATBA HOTOVĚ, KARTOU, STRAVENKAMI
ZMĚNA JÍDEL VYHRAZENA !!!

odpovědná vedoucí Danuše Kadeřábková

Polední menu od 8.8. do 12.8.2022

 

PONDĚLÍ

UZENÁ S KROUPAMI 1,9   

1) ŠPEKÁČKY NA PIVĚ, VAŘENÉ BRAMBORY 1,12

2) HRACHOVÁ KAŠE, UZENÉ MASO, OKUREK,CHLÉB 1

3) ČESNEKOVÉ ŘÍZEČKY, VAŘENÉ BRAMBORY, OKUREK 1,3,7,12

4) SMAŽENÉ SÝROVÉ DUO(HERMELÍN,EIDAM),HRANOLKY,TATARKA

ÚTERÝ

ČOČKOVÁ 1,9     

1) HONZOVKY S POVIDLÍM 1,3,7 

2) ROZTROUŠENÝ PTÁČEK,DUŠENÁ RÝŽE 1,3          

3) ČESNEKOVÉ ŘÍZEČKY, VAŘENÉ BRAMBORY, OKUREK 1,3,7,12

4) SMAŽENÉ SÝROVÉ DUO(HERMELÍN,EIDAM),HRANOLKY,TATARKA

STŘEDA

GULÁŠOVÁ 1,9

1)VEPŘOVÉ NUDLIČKY PO PROVENSÁLSKU,TĚSTOVINY 1,7

2) KUŘECÍ V SÝROVÉM TĚSTÍČKU, VAŘENÉ BRAMBORY 1,3,7         

3) ČESNEKOVÉ ŘÍZEČKY, VAŘENÉ BRAMBORY, OKUREK 1,3,7,12

4) SMAŽENÉ SÝROVÉ DUO(HERMELÍN,EIDAM),HRANOLKY,TATARKA

ČTVRTEK

VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 1,3,9

1) VEPŘOVÁ JÁTRA NA SLANINĚ,DUŠENÁ RÝŽE  1

2) VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK  1,3,7

3) ČESNEKOVÉ ŘÍZEČKY, VAŘENÉ BRAMBORY, OKUREK 1,3,7,12

4) SMAŽENÉ SÝROVÉ DUO(HERMELÍN,EIDAM),HRANOLKY,TATARKA

PÁTEK

STAROČESKÁ BRAMBORAČKA  1,7,9

1)  ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM A BROKOLICÍ 1,3,7

2) SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, MAČKANÉ BRAMBORY,OKUREK 1,3,7

3) ČESNEKOVÉ ŘÍZEČKY, VAŘENÉ BRAMBORY, OKUREK 1,3,7,12

4) SMAŽENÉ SÝROVÉ DUO(HERMELÍN,EIDAM),HRANOLKY,TATARKA

 

 

Seznam alergenů

  1. Lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich odrůdy)
  2. Korýši
  3. Vejce
  4. Ryby
  5. Arašídy ()podzemnice olejná
  6. Sója (sójové boby)
  7. Mléko
  8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie)
  9. Celer
  10. Hořčice
  11. Sezam (sezamová semena)
  12. Oxid siřičitý a siřičitany (E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228)
  13. Vlčí bob (lupina)
  14. Měkkýši

Stálý jídelní lístek se upravuje.