Jídelní lístek - denní menu

Jídla na rozvoz objednávat do 10:00 hodin !!!

OTEVŘENÁ JAK RESTAURACE, TAK I ZASTŘEŠENÁ ZAHRÁDKA !!!

Ceník menu

MENU I.MENU II.MENU III.MENU IV.
99,- Kč104,- Kč132,- Kč142,- Kč


PLATBA HOTOVĚ, KARTOU, STRAVENKAMI
ZMĚNA JÍDEL VYHRAZENA !!!

odpovědná vedoucí Danuše Kadeřábková

Polední menu od 19. 7. do 23.7.  2021

PONDĚLÍ

BROKOLICOVÁ 1,7,9,

1) ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S UZENINOU, OKUREK 3,7

2) SMAŽENÝ SÝR, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARKA 1,3,7,12

3) ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝROVÝMI SMAŽENKAMI, BYLINKOVÝ DRESING

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, BRAMBORÁČKY

ÚTERÝ

ČESNEKOVÁ 1,3,9

1) OVOCNÝ TÁČ 1,3,7

2) VEPŘOVÉ MASO NA ŽAMPIONECH, RÝŽE 1

3) ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝROVÝMI SMAŽENKAMI, BYLINKOVÝ DRESING

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, BRAMBORÁČKY

STŘEDA

 

SANITÁRNÍ DEN - NEVAŘÍME!
ČTVRTEK

  VÝVAR S DROBENÍM 1,3,9

1) HALUŠKY SE ZELÍM A SLANINOU

2) KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ MASO, KNEDLÍK 1,3,7

3) ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝROVÝMI SMAŽENKAMI, BYLINKOVÝ DRESING

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, BRAMBORÁČKY

PÁTEK

 FAZOLOVÁ 1,9

1) VEPŘOVÁ JÁTRA NA SLANINĚ, RÝŽE

2) HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK 1,3,7,12

3) ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝROVÝMI SMAŽENKAMI, BYLINKOVÝ DRESING

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, BRAMBORÁČKY

 

Seznam alergenů

  1. Lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich odrůdy)
  2. Korýši
  3. Vejce
  4. Ryby
  5. Arašídy ()podzemnice olejná
  6. Sója (sójové boby)
  7. Mléko
  8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie)
  9. Celer
  10. Hořčice
  11. Sezam (sezamová semena)
  12. Oxid siřičitý a siřičitany (E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228)
  13. Vlčí bob (lupina)
  14. Měkkýši

Stálý jídelní lístek ke stažení