Jídelní lístek - denní menu

Jídla na rozvoz objednávat do 10:00 hodin !!!

PROVOZ RESTAURACE  29 - 5.12.2021

OTVÍRACÍ DOBA : 

PO - 11:00 - 14:00 HODIN

UT - PÁ - 11:00 - 22:00 HODIN

 SO -  NE - 12:00 - 22:00

 

Ceník menu

MENU I. MENU II. MENU III. MENU IV.
99,- Kč 104,- Kč 142,- Kč  

 

PLATBA HOTOVĚ, KARTOU, STRAVENKAMI
ZMĚNA JÍDEL VYHRAZENA !!!

odpovědná vedoucí Danuše Kadeřábková

Polední menu od 29.11. do 3.12.2021

 

PONDĚLÍ

        KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,9

1) ŠUNKOFLEKY S UZENINOU, OKUREK 3,7

2)MARINOVANÁ KOTLETA,VAŘENÉ BRAMBORY,ZELNÝ SALÁT

3) KUŘECÍ STEAK S HERMELÍNEM, HRANOLKY, ČESNEKOVÝ DIP

   

ÚTERÝ

FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM 1,9

1)  MAMINČINY LÍVANCE S BORŮVKOVOU MARMELÁDOU 1,3,7

2) ROZTROUŠENÝ VEPŘOVÝ PTÁČEK, DUŠENÁ RÝŽE 1,3

3) KUŘECÍ STEAK S HERMELÍNEM, HRANOLKY, ČESNEKOVÝ
STŘEDA

ČOČKOVÁ 1,9           

1) BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB

2) SMAŽENÁ KAPSA GORDON BLUE, MAČKANÉ BRAMBORY 1,9

3) KUŘECÍ STEAK S HERMELÍNEM, HRANOLKY, ČESNEKOVÝ DIP

 

ČTVRTEK

VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 1,9

1) HALUŠKY SE SLANINOU A BRYNZOU

2)SVÍČKOVÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,9,12

3) KUŘECÍ STEAK S HERMELÍNEM, HRANOLKY, ČESNEKOVÝ DIP

PÁTEK

   ZELENINOVÁ 1,9

1) KOPROVÁ OMÁČKA, VEJCE, BRAMBOR 1,3,7

2) PEČENÉ KUŘE ALA BAŽANT, DUŠENÁ RÝŽE

3) KUŘECÍ STEAK S HERMELÍNEM, HRANOLKY, ČESNEKOVÝ DIP

 

Seznam alergenů

  1. Lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich odrůdy)
  2. Korýši
  3. Vejce
  4. Ryby
  5. Arašídy ()podzemnice olejná
  6. Sója (sójové boby)
  7. Mléko
  8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie)
  9. Celer
  10. Hořčice
  11. Sezam (sezamová semena)
  12. Oxid siřičitý a siřičitany (E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228)
  13. Vlčí bob (lupina)
  14. Měkkýši

Stálý jídelní lístek ke stažení