Jídelní lístek - denní menu

 

POLEDNÍ MENU od 11:00 - 14:00 hodin

PONDĚLÍ - ČTVRTEK 11 - 22 : 00  PÁTEK - 11:00 - 23 : 00,  SO -  12 :00 - 23:00 NE  12:00 - 20:00 HODIN

   

 

MENU 6 - 10.7.2020

 

MENU 1 - 93,- MENU 2 - 97,- MENU 3 - 124,-MENU 4 - 134,-

 

PONDĚLÍ:                STÁTNÍ SVÁTEK

 

                                VALAŠSKÁ KYSELICA 1,7,9

1) SMAŽ. VEPŘOVÝ ŘÍZEK, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, OKUREK 1

3) SMAŽENÉ  TVARŮŽKY, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA1,3,7,12

 

ÚTERÝ:                         ZELENINOVÁ 1,7,9

  1. MAMINČIN OVOCNÝ TÁČ 1,3,7

2) MASOVÁ SMĚS, DUŠENÁ RÝŽE 1,9

3) SMAŽENÉ  TVARŮŽKY, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA 1,3,7,12

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, AMERICKÉ BRAMBORY

 

STŘEDA:                     UZENÁ 1,9

1) UZENÉ MASO, HRACHOVÁ KAŠE, CHLÉB, OKUREK  1

2) KUŘECÍ NUDLIČKY NA SMETANĚ, TĚSTOVINY 1,7

3) SMAŽENÉ  TVARŮŽKY, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA1,3,7,12

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, AMERICKÉ BRAMBORY

 

 

ČTVRTEK:             VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,9

1) SMAŽENÝ SÝR, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA  1,3,7,12

2) KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ MASO, KYNUTÝ KNEDLÍK  1,3,7

3) SMAŽENÉ  TVARŮŽKY, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA1,3,7,12

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, AMERICKÉ BRAMBORY

 

PÁTEK:                        ČOČOKOVÁ  1,9

1) KUŘECÍ JÁTRA NA CIBULCE, DUŠENÁ RÝŽE 1

2) HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK 1,3,12

3) SMAŽENÉ  TVARŮŽKY, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA1,3,7,12

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, AMERICKÉ BRAMBORY

 

ZMĚNA JÍDEL VYHRAZENA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 
 
 

Odpovědná vedoucí Danuše Kadeřábková