POLEDNÍ MENU !!

PONDĚLÍ - PÁTEK

11:00 - 13:30

 

INFORMACE A REZERVACE NA TELEFONU 777 171 304

NEBO PEVNÁ 549 420 108

 

 

 

 

 

 

 

   HLEDÁME DO NAŠEHO RODINNEHO KOLEKTIVU KUCHAŘE/KU,ČÍŠNÍKA - SERVÍRKU A POMOCNOU DO KUCHYNĚ 

MÁŠ CHUŤ BÝT V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ A PŘIVYDĚLAT SI HEZKÉ PENÍZE? NEŽÁDAME VÁS O CELÝ TÝDEN ,ALE KLIDNĚ JEN PAR DNÍ ČI VÍKEND,JSME RESTAURACE  S DLOUHOLETOU HISTORII A ZABÝVÁME SE PŘEVÁŽNĚ AKCEMI - SVATBY A RODINNÉ OSLAVY,CATERING A HLEDÁME ŠIKOVNÉ,USMĚVAVÉ A PŘÍJEMNÉ KOLEGY :-)

ZAVOLEJ NA TELEFON 777171304 NEBO NAPIŠ NA VASEK.KADERABEK@SEZNAM.CZ NEBO NA PEVNOU LINKU

NA PEVNOU LINKU 549 420 108 

CENA POLEDNÍHO MENU:

MENU I. MENU II. MENU III. MENU IV.
130,- Kč 140,- Kč 165,- 165 ,-

 

PLATBA HOTOVĚ, KARTOU, STRAVENKAMI
ZMĚNA JÍDEL VYHRAZENA !!!

odpovědná vedoucí Andrea Kotoučková

                                                                                       POLEDNÍ   MENU 9.12. - 13.12.2024

PONDĚLÍ

 

Květáková s opečenou houskou (1,3,7)

1) 350 g Kuřecí rizoto se sýrem, mrkvový salát (7,9)

2) 350 g Cmunda po kaplicku (uzené pečené v bramboráku), kysané zelí (1,3,7)

3) 150g Vepřový steak, pepřová omáčka, dukátové brambory (1,7)

4) 150g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7,10,12)

              

ÚTERÝ

 

 

Hovězí vývar s játrovou rýží a nudlemi (1,3,9)

 1) 350 g Kachní šoulet (hrách a kroupy), okurka, chléb (1)

 2) 150 g Smažený sekaný řízek, bramborový salát (1,3,7)

3) 150g Vepřový steak, pepřová omáčka, dukátové brambory (1,7)

4) 150g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7,10,12)

STŘEDA

 

Valašská kyselica (1,7)

1) 100 g Španělský vepřový ptáček, dušená rýže (1,3,10)

2) 150 g Zapékané rybí filé, bramborová kaše (1,3,4,7)

 3) 150g Vepřový steak, pepřová omáčka, dukátové brambory (1,7)

4) 150g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7,10,12)

 

ČTVRTEK

 

Kmínová s vejcem a kapáním (1,3,9)

1) 350 g Dukátové buchtičky s vanilkovým pudinkem (1,3,7)

2) 100 g Hovězí vařené, žampionová omáčka smetanová, housko. knedlíky (1,3,7,9)

 3) 150g Vepřový steak, pepřová omáčka, dukátové brambory (1,7)

4) 150g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7,10,12)

    

 

PÁTEK

 

Moravská cibulačka s bramborem (1,3,9)

1) 350 g Slané palačinky se špenátem a balkánským sýrem (1,3,7)

2) 100 g Vepřová roláda, šťouchané brambory (1,3,7)  

3) 150g Vepřový steak, pepřová omáčka, dukátové brambory (1,7)

4) 150g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7,10,12)

 

 

  

 

     

  Seznam alergenů

  1. Lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich odrůdy)
  2. Korýši
  3. Vejce
  4. Ryby
  5. Arašídy ()podzemnice olejná
  6. Sója (sójové boby)
  7. Mléko
  8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie)
  9. Celer
  10. Hořčice
  11. Sezam (sezamová semena)
  12. Oxid siřičitý a siřičitany (E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228)
  13. Vlčí bob (lupina)
  14. Měkkýši

Svatomartinské menu:

Menu si také můžete stáhnout: