Jídelní lístek - denní menu

Jídla na rozvoz objednávat do 10:00 hodin !!!

PROVOZ RESTAURACE   27.3. - 2.4.2023

   OTVÍRACÍ DOBA : 

  PO,UT  - 11:00 - 14:00 

ST,ČT - 11:00 - 14:00  18:00 - 22:00

PÁ -  11:00 - 14:00 18:00 - 24:00

SO - 12:00 - 24:00

NE - 12:00 - 21:00

 

   

   

Ceník menu

MENU I. MENU II. MENU III. MENU IV.
120,- Kč 125,- Kč 160,- Kč  

 

PLATBA HOTOVĚ, KARTOU, STRAVENKAMI
ZMĚNA JÍDEL VYHRAZENA !!!

odpovědná vedoucí Danuše Kadeřábková

POLEDNÍ MENU : 27.3 - 31.3.2023

 

PONDĚLÍ

GULÁŠOVÁ  1,9

1) ZADĚLÁVANÝ HRÁŠEK, BRAMBOR, VEJCE 1,3,7

2) ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENINOU, OKUREK 1,3,7

3) SMAŽENÁ GOUDA, HRANOLKY, TATARKA 1,3,7,12

ÚTERÝ

  

ZELENINOVÁ 1,7,9

1) SMAŽENÝ HERMELÍN, VAŘENÉ BRABORY, TATARKA  1,3,7

2) MEXICKÝ GULÁŠ , DUŠENÁ RÝŽE 1,7

3) SMAŽENÁ GOUDA, HRANOLKY, TATARKA 1,3,7,12

                       

STŘEDA

HRSTKOVÁ  1,9

1) DOMÁCÍ MAMINČINY HONZOVKY S POVIDLÍM 1,3,7

2) KUŘECÍ MASO V SÝROVÉM TĚSTÍČKU, BRAMBOR 1,3,7

3) SMAŽENÁ GOUDA, HRANOLKY, TATARKA 1,3,7,12

ČTVRTEK

VÝVAR S TĚSTOVINOU  1,9    

1) SMAŽENÝ KVĚTÁK, BRAMBOR, TATARKA  1,3,7

2) KŘENOVÁ OMÁČKA, UZENÉ MASO,KNEDLÍK 1,3,7,

3) SMAŽENÁ GOUDA, HRANOLKY, TATARKA 1,3,7,12

PÁTEK

KVĚTÁKOVÁ  1,7,9

1) HOUBOVÉ RIZOTO,SÝR  1,7,

2) SEKANÁ PEČENĚ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, OKUREK  1

3) SMAŽENÁ GOUDA, HRANOLKY, TATARKA 1,3,7,12

 

Seznam alergenů

  1. Lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich odrůdy)
  2. Korýši
  3. Vejce
  4. Ryby
  5. Arašídy ()podzemnice olejná
  6. Sója (sójové boby)
  7. Mléko
  8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie)
  9. Celer
  10. Hořčice
  11. Sezam (sezamová semena)
  12. Oxid siřičitý a siřičitany (E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228)
  13. Vlčí bob (lupina)
  14. Měkkýši

Stálý jídelní lístek se upravuje.