Jídelní lístek - denní menu

 

Na týden od 15.10  - 19.10.2018
 

 

PIVNÍ FESTIVAL 2018   20.ŘÍJNA OD 14:00 V CELÉM AREÁLU HOSPŮDKY U VÁCLAVA

OCHUTNÁVKY 16 DRUHŮ PIV OD MALÝCH A RODINNÝCH PIVOVARŮ A K TOMU CELÝ DEN I VEČER HUDEBNÍ A ZÁBAVNÝ PROGRAM!!!

    

Pondělí:                  KAPUSTOVÁ   alergen 1,9

  1. VEPŘOVÝ STROGANOV, TĚSTOVINY 1,7  

  2) VAJEČNÁ OMELETA SE ŠPENÁTEM, BRAMBOR 1,3,9

 3) HOVĚZÍ GULÁŠ, BRAMBORÁČKY

4) SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK        

 

Úterý:                    CIBULOVÁ S KRUTONY  aler.1,7,9

  1. ŠTĚPÁNSKÁ PEČENĚ, RÝŽE 1,3
  2. BUCHTIČKY S KRÉMEM 1,3,7

3) SMAŽENÝ HERMELÍN S VYSOČINOU, HRANOLKY,TATARKA1,3,7,12      

 

Středa:                   KOPROVÁ alergen 1,9

1) SMAŽENÁ KUŘECÍ KAPSA, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA 1,3,7,12

2) DUŠENÁ MRKEV, VEJCE, BRAMBOR 1,3,9

3) SMAŽENÝ HERMELÍN S VYSOČINOU, HRANOLKY,TATARKA1,3,7,12

     

Čtvrtek:                SLEPIČÍ VÝVAR S DROBENÍM aler.1,3,9

  1. VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ZELÍ, KNEDLÍK 1
  2. SMAŽENÝ SÝR, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARKA 1,3,7,12
  3. SMAŽENÝ HERMELÍN S VYSOČINOU, HRANOLKY,TATARKA1,3,7,12

    

Pátek:                       HRACHOVÁ aler. 1,9

1) MYSLIVECKÉ ŘÍZEČKY, MAČKANÉ BRAMBORY, OKUREK 1,3,9

 2) KOVBOJSKÉ FAZOLE, CHLÉB 1

 3) SMAŽENÝ HERMELÍN S VYSOČINOU, HRANOLKY,TATARKA 1,3,7,12

 

 

 

 

 

ALERGENY OBSAŽENÉ V JÍDLE, JSOU ŘÁDNĚ ZAPSANÉ A SOUPIS JE K NAHLÉDNUTÍ U SERVÍRKY NA BARU V RESTAURACI.
ZMĚNA JÍDEL V MENU VYHRAZENA !!!

Odpovědná vedoucí Danuše Kadeřábková